В Новий Рік – з новим натхненням!

     Підводити підсумки минулого року краще за все в атмосфері відпочинку, тому цього року для дружнього колективу СК «Альфа-Гарант» була влаштована програма в чудовому словацькому місті Попрад – підніжжі Високих Татр. Серед казкових краєвидів, в затишній залі зібралися керівники та представники компанії з усіх куточків України. Перш за все, обговорили поточні професійні питання, визначилися зі стратегією розвитку на цей рік та підвели підсумки минулого.

     Після семінару на співробітників «Альфа-Гарант» чекали приємні сюрпризи - краєзнавчі екскурсії містами Словаччини. Ми із задоволенням відвідали старовинне місто Левоча, унікальний музей під відкритим небом Спішську Соботу, подивилися на високогірне озеро Штребське плесо. Дісталися фунікулером засніжених Високих Татр, де наші відчайдухи досхочу накаталися на лижах та санчатах. А надвечір на всіх бажаючих чекали паруючі просто неба термальні джерела.

     Емоції зашкалювали, спілкування відбувалося вже не в робочому, а практично в сімейному колі. І це не дивно, бо тут зібралися люди, які протягом багатьох років кожного дня підтримують та шанують один одного, разом йдуть до спільної мети. І що є найціннішим для нас, як не вони? Далі були і льодові печери, і старовинні замки, ще й славетне місце Кошице наприкінці.

     Але найбільш запам’яталося те тепло і спокій, коли знаєш, що де б ти не був, поряд з тобою надійний та вже такий рідний колектив. Не всі, звичайно, з прадавніх давен – до нас постійно долучаються і молоді фахівці, і вже досвідчені професіонали, ми завжди раді всім – бо чітко впевнені, що найцінніший капітал нашої компанії – це наші співробітники, і коли ми разом – ми як ті Татри: високі та незламні.