Нам – 17 років!

           21 травня 2020 року страхова компанія «Альфа-Гарант» святкуватиме свій 17-й День Народження. Сімнадцять років компанії – це такий самий вік, коли фундамент стабільного майбутнього вже закладено, вже досить багато досягнень та перемог. Плани на майбутнє поступово стають реальністю, а сподівання виправдовуються.

           Сьогодні «Альфа-Гарант» - інноваційна компанія з динамічним розвитком, послугами якої користуються сотні тисяч клієнтів з усіх куточків України та яка досягла фінансової та репутаційної стабільності, високих позицій в рейтингах українських страхових компаній.

           І хоча фінансовий ринок України завжди наповнений новими викликами та випробуваннями, СК «Альфа-Гарант» вже традиційно продукує оптимальні рішення в будь-яких ситуаціях. Так і сьогодні – коли перед усім світом постав виклик не здати позиції в умовах світової пандемії, миттєво адаптуватися до умов роботи під час карантину та не допустити економічної кризи, зберегти робочі місця та впевненість клієнтів – ми прийняли цей виклик та з гідністю продовжуємо працювати.

           Завдяки продуктивній роботі департаменту інформаційних технологій наші співробітники мають можливість працювати не виходячи з дому, вдосконалюється робота кол-центру, що забезпечує всі напрямки діяльності компанії – інформаційний, технічний та медичний асістанс. Безперебійно продовжує працювати й департамент врегулювання збитків.

           В нових умовах опинилися і продавці страхового продукту, але, завдяки оптимізації процесів, компанія не знижує темпів та якості роботи і в повній мірі виконує зобов`язання перед клієнтами. Пріоритетом компанії є впевненість клієнтів та партнерів в тому, що «Альфа-Гарант» виконає свої зобов`язання в будь-якому разі.

           Та які б випробування не чекали нас попереду, ми маємо пам`ятати, що наше майбутнє – це вільний, прозорий ринок страхування, де є гідне місце українським страховим компаніям.

           Позаду 17 років розвитку, досягнень, перемог. Попереду – безліч успіхів та нових здобутків. І сьогодні величезна вдячність нашим співробітникам, які кожного дня сумлінно та талановито виконують свої обов`язки! У наш день народження хочеться привітати всіх, хто вклав свою лепту в розвиток компанії, тих, хто стояв біля її витоків, тих, хто починав в нашій компанії свій трудовий шлях. Але особливо тих, хто відданий компанії протягом багатьох років, а це на сьогодні - третина колективу.

           Ми вдячні за довіру та співпрацю всім нашим клієнтам та партнерам, що пройшли цей шлях поруч з нами.

           Давайте і надалі вірити в себе, в свої сили, в партнерів та чесно робити свою роботу. Нехай витрачені сили і час принесуть багаті плоди, а компанія процвітає і розширюється!

І пам`ятайте: «Альфа-Гарант» - оберігаємо найдорожче!

 

 Генеральний директор СК «Альфа-Гарант»                      Т.В. Соніна