ПРО РОБОТУ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В УМОВАХ ПОСИЛЕННЯ КАРАНТИНУ

ПРО РОБОТУ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В УМОВАХ ПОСИЛЕННЯ КАРАНТИНУ

          На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. №1236 та протоколу позачергового засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.10.2021 р. №42, повідомляємо про режим роботи ТДВ СК «Альфа-Гарант» в період з 01.11.2021 р.

          Насамперед запевняємо наших клієнтів та партнерів в тому, що страхова компанія «Альфа-Гарант» не припиняє свою роботу и виконає свої зобов`язання у будь-якому разі.

Проте, з огляду на рекомендації державних органів і місцевої влади, ми переводимо співробітників на індивідуальні графіки та дистанційний режим роботи. Такий режим роботи запроваджується з метою збереження здоров'я клієнтів і колективу.

          У зв'язку з цим, просимо про наступне.

          Для страхування Автоцивілки рекомендуємо купувати поліс в електронній формі, який не вимагає особистого контакту з працівником страхової компанії або агентом; оплату цього полісу також можна зробити через Інтернет.

          При необхідності відвідування офісу страхової компанії, просимо обов'язково зателефонувати представнику компанії та узгодити конкретний час вашого візиту. При цьому просимо мати при собі засоби індивідуального захисту

          Заяви про страхові випадки просимо подавати в електронному вигляді, форми заяв є на сайті компанії, також за бажанням вам можуть їх надіслати на електронну пошту. Документи, які потрібні для подальшого оформлення справи, просимо передавати особисто через скриньку для прийому кореспонденції (знаходиться при вході в департамент врегулювання збитків).або поштою.

          Просимо максимально вирішувати питання страхування, врегулювання збитків, консультацій в телефонному режимі, за допомогою електронної пошти та інших засобів зв'язку.

          Центр врегулювання збитків в м. Києві на вул. Тороповського, 14, буде працювати в штатному режимі, з 9:00 до 18:00. Проте, враховуючи індивідуальний графік роботи співробітників, просимо максимально обмежити візити в офіс і висилати документи поштою після телефонної консультації з нашими фахівцями. Просимо не відвідувати офіс компанії, маючи ознаки захворювання.

 

          Гаряча лінія компанії працює цілодобово, телефон0-800-501-710.

          Електронна пошта: info@alfagarant.com.

          Поштова адреса для кореспонденції: 02100, м. Київ, вул. Г. Тороповського, 14.

          Бережіть себе та дбайте про своїх близьких, зберігайте спокій і будьте здорові!