ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СК «АЛЬФА-ГАРАНТ» – НАМ 20 РОКІВ!

Шановні друзі!

     21 травня 2023 року страховій компанії «Альфа-Гарант» виповнюється 20 років з дня створення. Ми розуміємо, що зараз недоречно влаштовувати гучні свята – країна перебуває в воєнному стані, й святкувати ювілеї ми будемо разом після нашої Перемоги.

     Разом з тим, вчасно сказати слова щирої вдячності колективу «Альфа-Гарант», який всі ці роки бездоганно виконує свої обов'язки перед клієнтами та партнерами, продовжує працювати навіть у важких умовах та захищати інтереси громадян.

     Як усі українці, ми вносимо свій патріотичний вклад у нашу Перемогу - стабільно поповнюємо бюджет країни, виплачуємо страхові відшкодування, а також постійно допомагаємо Збройним Силам України, окремим воїнам, волонтерам, громадянам. Вільна, незалежна й процвітаюча країна, щасливі родини, захищеність кожного українця залишаються нашими базовими цінностями.

     Вітаємо кожного працівника компанії з ювілеєм, з 20-річчям відмінної якості і бездоганної діяльності. Бажаємо дружним колективом долати будь-які труднощі на шляху до Перемоги.

     Співробітникам бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, працьовитості, щастя і великого прагнення до загального успіху, щоб кожен працівник пишався роботою в нашому колективі.

     Щира подяка і повага всім нашим клієнтам і партнерам. Сподіваємося на таку ж плідну співпрацю, постійне партнерство і міцну дружбу.

     Щиро бажаємо нашій компанії ще довгих-довгих років успішної діяльності, прибутковості і процвітання!

     Оберігаємо найдорожче!

 

     Дирекція ТДВ СК «Альфа-Гарант»