Благодійність. Від щирого серця.

Від щирого серця

     Неможливо залишатися осторонь подій під час війни, розв’язаної проти України. І наша компанія неодноразово приймала участь в благодійних заходах по забезпеченню наших військових, адже зараз вони наш щит, завдяки якому ми можемо спокійно працювати та підтримувати економіку держави. Сплата податків, виконання своїх зобов'язань зі страхових виплат – це також вклад нашої компанії в достойне функціонування нашої держави.

     Проте, успішність бізнесу не визначається виключно прибутками. Адже користь, принесена суспільству, дасть нам численні дивіденди у майбутньому у вигляді демократичної та сильної держави.

     Тому наша компанія не змогла пройти повз потреб львівського дитячого будинку «Мальви». Напередодні різдвяних свят були придбані дитячі музичні іграшки і передані малюкам.

     ДБ «Мальви» - особливий заклад, в ньому перебувають 60 малюків віком від 0 до 7 років. Саме тому в цьому будинку працюють співробітники з великою душею, чистим серцем, багатотерпінням, а головне – з щирою любов'ю до діточок.

     Нам дуже хотілося полегшити їхню працю. Тому, на прохання співробітників «Мальви», компанія придбала такі необхідні у період відключення світла LED-лампи, а також побутову техніку – газову плиту та виробничу м'ясорубку.

     Ми точно знаємо: все, що зроблено зараз, матиме велике значення у майбутньому. Адже це робиться для дітей України.